Ansvarligt spil

Afkøling, Midlertidig og Ubestemt Selvudelukkelse

Afkøling og midlertidig selvudelukkelsesperioder

bwin kunder kan tage en pause fra spil når som helst. Disse pauser kan vare en dag (afkøling) og op til 90 dage (midlertidig selvudelukkelse) Når afkølings/midlertidig selvudelukkelsesperioden udløber, genåbnes kontoen automatisk.

Ubestemt selvudelukkelse

Ubestemt selvudelukkelse indebærer et fælles engagement fra kunden og os. Vi vil tage rimelige skridt for at forhindre kunden i at åbne deres konto igen eller åbne nye konti. I den ubestemte selvudelukkelsesperiode må kunden ikke forsøge at genåbne sin konto eller åbne en ny konto.

Ubestemte selvudelukkelsesperioder er på mindst 12 måneder. Den maksimale længde af selvudelukkelsen kan være ubegrænset. Når den ubestemte selvudelukkelse er i gang, så kan kontoen ikke genåbnes. Når minimumsperioden udløber, så kan vi genoverveje muligheden for at tillade brugen af vores services igen via oprettelsen af en ny konto.

Bemærk, at kunder som holder pause eller er selvudelukket (midlertigt eller på ubestemt tid) ikke kan indbetale eller spille. De vil også blive fritaget fra målrettet salgsfremmende kommunikation.

For at oprette en afkølings eller en midlertidig selvudelukkesperiode, eller for at selvudelukke på ubestemt tid, så klik her.

Bemærk venligst at du også kan oprette en time-out eller selvudelukke fra online gambling ved alle gambling-udbydere i Danmark via ROFUS her.

Forældrekontrol-software som Cybersitter og NetNanny, kan også bruges til at blokere adgangen til spilsider.

Denne side blev senest gennemgået og opdateret:  August 2020