Brugerbeskyttelse
   

Ansvarligt Spil

Konto sikkerhed

bwin opfylder de højeste sikkerhedsstandarder i branchen, med et fem-niveau sikkerhedssystem, flere firewalls, og 128-bit SSL-kryptering. Tidlige varslingssystemer i form af grænser for usædvanligt høje indsatser og gevinster forhindre manipulation og andre kriminelle aktiviteter på et tidligt tidspunkt. Men du kan hjælpe os med at øge sikkerheden på din konto:

  • Du er ansvarlig for sikkerheden af din terminal! Konfigurer din computer auto-lock funktion til at beskytte den mod uautoriseret brug.
  • Pas altid på dine adgangsdetaljer (brugernavn, password og din spørgsmål/svar-kombination.
  • Del ikke dine kontodetaljer, dit kreditkort eller dine bankoplysninger med andre.
  • Efterlad ikke computeren uden opsyn, når du er logget ind.
  • Brug ikke "Gem adgangskode" mulighed på på log-in-skærme
  • Opret separate profiler til alle, der bruger din computer, så ingen andre kan få adgang til dine oplysninger.

Skift password ofte. Som standard, modtager du en e-mail, når din konto er i brug. Hvis du ikke kan huske at have besøgt din konto på den angivne dato og tid, bør du ændre dit password med det samme.

Hvis du har glemt dit password, kan du oprette et nyt her.

Beskyttelse af mindreårige

bwin udelukker mindreårige (personer under 18 år) fra deltagelse i deres udbud. Bekræftelse af at være over 18 år og fødselsdato er derfor påkrævet ved registrering. Vi indleder også en automatisk identifikation proces umiddelbart efter registrering, som kræver en kopi af et billede ID ved indbetaling eller udbetaling. Vi tager vores ansvar for at udelukke mindreårige fra deltagelse i vores produktudbud yderst seriøst. For at sikre maksimal beskyttelse af mindreårige, satser vi på et samarbejde med forældre Ud over sikkerhedsreglerne beskrevet ovenfor, kan du overveje at installere et filtersoftware, som f.eks. Cyberpatrol, Cybersitter and K9 Web Protection, for at blokere gaming sider for brugere under 18 år.

Hvis du kender en som er under 18 år og som er registreret hos os, så kontakt os med det samme på responsible.gaming@bwin.dk

Betingelser og vilkår

Du kan få vist den aktuelle version af vores vilkår og betingelser, som du har accepteret her.

Hvis du vil læse en ældre version af vores betingelser og vilkår, kan du sende en anmodning til vores Kundeservice.

Klager

Hvis du har nogen klager, krav eller uenigheder om resultater i vores ydelser eller enhver anden aktivitet, kanl du indsende din klage til os skriftligt, så snart det er praktisk muligt efter datoen for den oprindelige transaktion, som kravet eller uenigheden henviser til. Du er forpligtet til at give et minimum af personlige oplysninger, til identifikation, samt en beskrivelse af de faktiske omstændigheder og motivation for klagen, samt de tilsvarende samstemmende indicier.

Klager kan sendes til vores Kundeservice.

Hvis alle rimelige midler for at løse klagen til licenstageren er udtømt, kan du anmode om alternativ konfliktløsning (ADR). For at komme i forbindelse med en uafhængig tredjepart, kan du kontakte www.ecogra.com.

Responsible Gaming