Ansvarligt spil
   

bwin vil være verdens sikreste og mest innovative spilplatform. Med et fair og ansvarsfuldt udbud kan spillere opleve den bedste underholdning og service inden for hans eller hendes financielle rammer. bwin forpligter sig derved til integritet, fairness og pålidelighed og vi gør vores bedste for at undgå at reducere problemer, som kan opstå i forbindelse med deltagelse i spil. I samarbejde med forskningsinsitutter, foreninger og terapeutiske institutioner arbejder vi på sikkerforanstaltninger for spillerne samt frem mod sikre og ansvarsfulde omgivelser for online gaming.

1. Rigtig fairness

Det er vores ansvar at skabe et spillemiljø, der bygger på fair play. Vores kunders tillid kunder er grundlæggende for vores succes. Vores kunders tillid er afhængig af at vi sikre rimeligheden af vores spil og beskytter vores kunder mod svindel. Vi arbejder tæt sammen med myndigheder, som overvåger vores produkters fairness. Når det kommer til svindel og manipulation, sikrer vores dedikerede efterforskning og online overvågning teams din beskyttelse.

2. Rigtig sikkerhed

bwin er underlagt strenge lovpligtige tilsyn, og vi overholder en lang række love, regler, standarder og regulationer i forskellige jurisdiktioner. Regelmæssig kontrol af overholdelse ved hjælp af uafhængige anmeldelser bekræfter, at tilfældige tal generatorer fungerer som de skal, at dine indbetalinger holdes sikkert i separate konti, og at dine personlige data er beskyttet.

3. Rigtig prævention

Gaming er en stor kilde til underholdning for millioner af mennesker over hele verden. Men for et mindretal, kan gaming forårsage problemer. Vi er forpligtet til at identificere risici så tidligt som muligt og gribe ind for at forhindre disse problemer, før de opstår. Derfor har vi rammer for ansvarligt spil, der omfatter kontrol for at hjælpe kunderne til at spille inden for deres grænser og at undgå en situation, hvor gaming giver problemer. Som med alt, hvad vi gør, mener vi, at beskyttelsesforanstaltninger skal være baseret på sund videnskab. Det er derfor, vi var det første selskab til at samarbejde med forskere til at analysere aktuelle online gaming adfærd og at udvikle et ansvarligt spil koncept baseret på beviser.

Ansvarligt spil