My Promotions
Live the action med en 1.000 kr. bonus!

Live the action med en 1.000 kr. bonus!

Start ud med et brag med en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr! 

Du må ikke misse din 1.000 kr bonus, her kan du se hvordan du får den:

 1. Opret en ny konto på bwin.dk..
 2. Foretag din første indbetaling på min. 100 Kr.
 3. 100% op til 500 kr. på 1. indbetaling. 100% op til 250 kr. på 2. og 3. indbetaling.

Betingelser og vilkår

Kampagnen afvikles af GVC Services Limited, et selskab registreret i Gibraltar med selskabsnummer 112454. Selskabets adresse er: Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.

Specifikke betingelser og vilkår
 1. "Registreringsbonus"-kampagnen afvikles fra kl. 13:01 (CET) d. 20.08.2019 - 23:59 (CET) d. 31.12.2020 ("Kampagneperioden").
 2. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud.
 3. Ved at deltage i kampagnen godkender du disse specielle betingelser og vilkår for kampagner samt vores standard betingelser og vilkår for kampagner.
 4. Dette tilbud gælder ikke for verificerede kunder fra www.sportingbet.dk og www.scandicbookmakers.com.
 5. For at deltage i denne kampagne skal en berettiget spiller (defineret nedenfor) foretage tre gyldige indbetalinger (defineret nedenfor) i kampagneperioden.
Registreringstilbud
 1. En spiller skal:
  1. være over 18 år,
  2. være rigtig penge spiller på www.bwin.dk og
  3. være bosat i Danmark.
(en Berettiget spiller’)
 1. En gyldige indbetaling skal opfylde følgende krav:
  1. Det skal være den første, anden og tredje indbetaling foretaget af en berettiget spiller.
  2. Hver indbetaling skal foretages inden for tidsrammen (defineret nedenfor).
  3. Hver indbetaling skal være på mindst 100 kr.
  4. Penge indbetalt med PayPal, Moneybookers / Skrill, Neteller eller PaySafe Card tæller ikke i denne kampagne.
(hver en Gyldig indbetaling’)
 1. For at deltage i denne kampagne, skal en berettiget spiller foretage tre gyldige indbetalinger inden for følgende tidsramme:
  1. Den første indbetaling skal foretages inden for 30 dage fra den dato den spillerens konto blev oprettet “Den første gyldige indbetaling”);
  2. Den anden indbetaling skal foretages inden for 30 dage efter den første gyldige indbetaling “Den anden gyldige indbetaling”);
  3. Den tredje indbetaling skal foretages inden for 30 dage efter den anden gyldige indbetaling (Den “tredje gyldige indbetaling”);
(“tidsrammen for indbetalinger”)
Mekanik
 1. Hver gang den berettiget spiller foretager en gyldig indbetaling inden for tidsrammen, modtager den berettiget spiller en bonus (defineret nedenfor)
 2. Hvis den berettiget spiller foretager den første gyldige indbetaling inden for tidsrammen, vil spilleren modtage en bonus på 100% af den første gyldige indbetaling, op til 500 kr. (Den “første bonus”).
  1. Bonussen på op til 500 kr. vil blive overført til spillerens konto inden for 48 time efter den gyldige indbetaling er blevet foretaget.
  2. For at få udbetalt penge vundet med den første bonus, skal spilleren satse et beløb med en værdi tilsvarende ti (10) gange værdien af den første bonus på odds 1,7 eller højere (“Første bonus betingelser”) inden for tidsrammen (defineret nedenfor).
 3. Hvis den berettiget spiller foretager den anden gyldige indbetaling inden for tidsrammen, vil spilleren modtage en bonus på 100% af den anden gyldige indbetaling, op til 250 kr. (Den “anden bonus”).
  1. Den anden bonus vil blive overført til spillerens konto inden for 48 timer efter den gyldige indbetaling er blevet foretaget.
  2. For at få udbetalt penge vundet med den anden bonus, skal spilleren satse et beløb med en værdi tilsvarende fem (5) gange værdien af den første bonus på odds 1,7 eller højere (“Anden bonus betingelser”) inden for tidsrammen (defineret nedenfor).
 4. Hvis den berettigede spiller foretager den tredje gyldige indbetaling inden for tidsrammen, vil spilleren modtage en bonus på 100% af den tredje gyldige indbetaling, op til 250 kr. (Den “anden bonus”).
  1. Den tredje bonus vil blive overført til spillerens konto inden for 48 timer efter den gyldige indbetaling er blevet foretaget.
  2. Kravene for den tredje bonus er de samme som for den anden bonus, som beskrevet i punkt 11 ovenfor.
(hver en “Bonus”)
Betingelser og vilkår for bonusser
 1. Bonustype: Betinget udbetaling.
 2. Bonuspengene vil være tilgængelige til spil, men kan ikke udbetales før spilleren har opfyldt kravene for bonussen på op til 500 kr. og bonusserne på 250 kr..
  1. Bonuskravene for bonussen på op til 500 kr. og bonusserne på 250 kr. skal opfyldes inden for 60 dage fra den dato den pågældende bonus blev overført til spillerens konto “Tidsrammen”).
  2. Et spil tæller som sat inden for tidsrammen hvis spillet sættes på en begivenhed som afvikles inden for tidsrammen.
 3. Berettigede spillere kan holde øje med deres bonusser i bonus-sektionen på deres bwin-konto.
 4. Berettigede spillere taber deres bonusser og gevinster vundet med bonusserne, hvis bonuskravene ikke opfyldes inden for tidsrammen.
 5. Brug af Cash Out eller Early Cash Out vil ikke tælle som satsning af bonus beløbet.
Generelt
 1. Vi forbeholder os retten til at begrænse bestemte typer indsatser fra at bidrage til indsatskravet, og til at tilbageholde enhver udbetaling og/eller konfiskere alle gevinster for uregelmæssig eller misbrug af spil..
 2. Hvis virksomheden mistænker en vindende spiller for svigagtig aktivitet, forbeholder selskabet sig retten til at suspendere eller at fjerne spilleren fra kampagnen og/eller at suspendere denne spillers konto og/eller at suspendere kampagnen indtil yderligere undersøgelser er blevet foretaget.
 3. Vi forbeholder sig retten til at ændre, afbryde eller at opsige kampagnen i overensstemmelse med vilkårene i vores Standard betingelser og vilkår for kampagner.
OPRET EN KONTO!